Vores kompetencer knytter sig primært til tre grundydelser, nemlig tekst, foto og video inden for B2B segmentet. Desuden påtager vi os gerne konceptuelle PR- og rådgivningsopgaver inden for kommunikation.

TEKST

Gennem 30 år har i arbejdet med formidling af teknisk kompliceret stof, og vores absolutte speciale er it, herunder drone- og robotteknologi. Over de senere år har vi dog også bevæget os ind på en række andre kompetenceområder, hvor blandt andet et område som digitalisering af bygge- og ejendomsbranchen har været et naturligt omdrejningspunkt for os. Teknologi spreder sig til en lang række områder inden for den samfundsmæssige struktur, hvor områder som Smart Cities eksempelvis også er et område, hvor vi har opbygget kompetence. For os er erfaring og viden det bedste afsæt for et godt samarbejde med vores kunder, og vi brænder for at fortælle den gode historie. Vi har løst masser af opgaver for en række spændende kunder inden for den private sektor og har over årene desuden været fast leveranndør til en række fagmagasiner samt dagblade som f.eks. Børsen og Jyllands Posten.

FOTO

Et godt billede siger som bekendt mere end mange ord, og det gode billede indgår som en helt naturlig del af den gode artikel eller pressemeddelelse. Som totalleverandør af turnkey magasinkoncepter tilbyder vi derfor også vores egen fototjeneste, lige som vi har et landsdækkende samarbejde med andre dygtige fotografer. Så hvad enten der er brug for det gode reportagefoto, et produktfoto eller et et profilfoto, er HighTech Denmark leveringsdygtige. Vi er endvidere certificeret som dronepilot, og kan derfor også tilbyde flotte droneskud.


VIDEO

Det levende billede bliver en stadig større bestanddel af den moderne kommunikation, og video på hjemmesider og de sociale medier er i dag et helt naturligt redskab i den digitale værktøjskasse. HighTech Denmark råder over et komplet produktionssetup i såvel eget studie som on-location og kan derfor tilbyde såvel præsentations- som produktvideoer. Vi kan desuden tilbyde at hoste webinarer, lige som vi i samarbejde med eksterne partnere kan levere turn-key streaming løsninger. Vi er endvidere certificeret som dronepilot, og kan derfor også tilbyde flotte droneoptagelser.